Music Corporative PUBLICATIONS
  Video   Photos    
  Biograbhy        
        Festivals  
  Discography   News      
    Contacts For press  

"Джазовi днi у Черкасах 2008" м.Черкаси
       2008


Jazz Jamboree Варшава, Польща
       2007

"До#Дж", м.Донецьк
       2006

"Джаз-карнавал", м. Одеса
       2005

"Джаз-Росiї", м. Нижнiй Новгород, Росiя
       2005

"Лiтнiй Le фестиваль в Le Club", м. Москва, Росiя
       2005

"Джаз Коктебель", м. Коктебель, Крим
       2004

"Вечори пам'ятi В.Симоненка", м. Київ
       2003

"Джаз в Саулкрасти" м. Саулкрасти, Латвiя
       2003

"Джаз Коктебель", м. Коктебель, Крим
       2003

"До#Дж", м. Донецьк
       2002

"Днiпрогастроль", м.Київ
       2002

"Єднiсть", м. Київ
       2002

"Вечори пам'ятi В.Симоненка", м. Київ
       2002

"Осiннiй блюз", м. Нiкополь
       2001

"Джаз у Фiлармонiї", м. Київ
       2001

"Фестиваль вина i джазу", м. Ялта, Крим
       2001

"Вечори пам'ятi В. Симоненка", м. Київ
       2001

"Вечори пам'ятi В. Симоненка", м. Київ
       2000

"Осiннiй Джазовий Марафон", м. Київ
       1998

Джазовий Фестиваль, м. Донецьк
       1997

Жовтневий Палац, Київ. Ювiлей Олексiя Когана "Just 50"
       2007

Клуб Арена Entertainment, Київ. Джазовi вечори з О. Коганом. "Український проект".
       2007

Український Дiм, Київ. Виступ у рамках концерту-презентацiї DVD та CD- релiзiв вiд Джаз-Коло.
       2007

Клуб Arena Entertainment, Київ. У серiї концертiв Олексiя Когана "Арена. Середа. Джаз" - виступ Ю. Роми та Night Groove з програмою "Heartbeats".
       2007

Арт клуб "44", м. Київ
Презентацiя нової україномовної програми
       2006

Арт клуб "44", м. Київ. Бразильська програма
       2006

Сольний концерт, м. Коктебель, Крим
       2006

Сольний концерт, фiлармонiя, м. Запорiжжя
       2005

"Бразильська прогорама", м. Южний
       2005

"Land of songs - Open Land", за пiдтримки Американського посольства, м. Київ
       2005

Концерт, фiлармонiя, м. Суми
       2005

Гастрольна поїздка, о. Кiпр
       2004

Сольний концерт, м. Черкаси
       2003

Гастрольна поїздка, о. Кiпр
       2003

"Бразильська програма", м. Запорiжжя
       2003

Концерт присв'ячений пам'ятi Френка Сiнатри, виступ iз естрадно-симфонiчним оркестром "Ренесанс", Оперний театр, м.Київ.
       2002

"Пори року", Клуб "Динамо-Люкс", м. Київ
       2001

"Джазовi стандарти", Клуб "Динамо-Люкс", м. Київ
       2000

Гастрольна поїздка, о. Мальта
       2000

Починаючи з 2000 року - виступи на головних джазових Майданчиках країни, виступи в джаз клубах
       2000

"Бразильськi метаморфози", Клуб "Динамо-Люкс", м. Київ
       1999

"Song book, Ричард Роджерс", Клуб "Динамо-Люкс", м. Київ
       1999